آموزش کافی شاب
فروش جوجه مرغ بومی
فروش جوجه بوقلمون
تور کویر مرنجاب
تور قبرس شمالی
تور کوش آداسی
سنگ تراورتن
انواع ويزاي چين شركت سپاهان همراه
درباره من
موضوعات
    موضوعي ثبت نشده است
نويسندگان
برچسب ها
عضویت در خبرنامه
    عضویت لغو عضویت

ورود اعضا
    نام کاربری :
    پسورد :

عضویت در سایت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :

نويسنده :سپاهان همراه
تاريخ: ۲۶ فروردين ۱۳۹۷ ساعت: ۱۱:۰۴:۳۲
  •  
    •  
      •  
        •  
          • ويزاي روزنامه نگاري (J-1/J-2)

J 1 ويزا يي است كه براي يك روزنامه نگار خارجي مقيم در چين وهمسر همراه او و فرزندان صغير وي صادر مي شود.

J2  ويزايي است كه براي يك روزنامه نگار خارجي جهت بازديد ازچين براي پوشش خبري به طور موقت صادر مي شود.

  •  
    •  
      •  
        •  
          • ويزاي ترانزيت (G ) براي عبور از طريق چين به يك كشور ثالث صادر ميشود در شرايطي كه متقاضي به مدت بيش از ۲۴ ساعت در فرودگاه چين مي ماند و يا مجبور به ترك فرودگاه است.
  •  
    •  
      •  
        •  
          • اقامت دائم (ويزاي D ) جهت شهروند خارجي  كه مجاز به اقامت دائم در چين است صادر مي شود.

اعتبار، تعداد دفعات ورود و مدت زمان اقامت هر يك از ويزاي چين :

  •  
    •  
      •  
        •  
          • اعتبار ويزا اين بدان معني است كه ويزا براي چه مدت معتبر است،  مي توان براي ورود به چين از تاريخ صدور تا قبل از تاريخ  انقضاي نشان داده شده در ويزا (۲۴ مانده به پايان اعتبار ويزا) (به وقت پكن) اقدام كرد.
  •  
    •  
      •  
        •  
          • تعداد دفعات ورود اشاره به تعداد بار دفعات مجاز در طول اعتبار يك ويزا براي ورود به چين است.

در صورتي كه به تعداد ذكر شده در ويزا به چين ورود كرده باشيد ويا هيچ تعداد دفعات ورودي در سمت چپ وجود نداشته باشد، ويزا نامعتبر مي شود و اگر ويزا اعتبار نداشته باشد، حامل آن بايد براي يك ويزاي جديد قبل از ورود به چين اقدام نمايد در غير اين صورت از ورود شما به چين جلوگيري خواهد شد.

  •  
    •  
      •  
        • مدت زمان اقامت اشاره به حداكثر تعداد روز مجاز براي اقامت در چين در هر ورود است كه از تاريخ ورود به چين قابل محاسبه است.

 

ويزاي چين

با شركت سپاهان همراه ارائه دهنده خدمات ترخيص كالا ، واردات كالا از چين ، واردات كالا از دبي و حمل هوايي و حمل دريايي كالا همراه شويد.

شهروند خارجي كه پس از پايان تاريخ انقضاي ويزا خود اقدام به ترك خاك چين ننمايد  مشمول جريمه و مجازات هاي ديگر براي نقض قانون جمهوري خلق چين در كنترل ورود و خروج بيگانگان خواهد شد. اگر حامل ويزا مي خواهد در چين اقامت طولاني تر از مدت زمان اقامت مجاز در ويزا داشته باشد، بايد  قبل ازپايان مدت اعتبار ويزا از مقامات امنيت عمومي محلي مجاز به تمديد ويزا تقاضاي تمديد ويزا نمايد. درخواست تمديد ممكن است مورد موافقت واقع نشود.
دارنده ويزاي كار (Z) ، ويزا ي دانشجو يي(X) ، ويزا ي اقامت دائم (D)، يا ويزا ي روزنامه نگار مقيم (J-1) بايد حداكثر تا ۳۰ روز پس از ورود به چين دراماكن امنيتي مورد تاييد محلي براي درخواست اجازه ي اقامت اقدام نمايند.نمايندگان سياسي و ديپلمات ها بايد براي درخواست اجازه اقامت به وزارت خارجه مراجعه كنند.
مواد مدارك مورد نياز

گذرنامه -پاسپورت اصلي با اعتباري به مدت حداقل ۶ ماه ديگر با حداقل سه صفحه خالي .

فرم درخواست ويزا – تكميل و امضا فرم درخواست ويزا از جمهوري خلق چين (V2012A) . وهمچنين  تكميل و امضا فرم درخواست (V2012B تكميلي) =درصورت درخواست ويزاي  كار (Z ) و يا مطالعه (X ) ويا اگر شهروند يك كشور ثالث هستيد و يا اگر شخص ديگري همراه شما با گذزنامه مشترك متقاضي دريافت ويزا ميباشد .

موارد اضافي و توضيحات ويژه :

  •  
    • ويزاي تجاري ( F )

اصل دعوت نامه رسمي كه توسط واحد مجاز صادر شده باشد.

  •  
    • ويزاي توريستي ( L )

درخواست براي ويزاي خانواده —- اصل دعوت نامه رسمي واحد مجاز، مدارك شغلي ويا گواهي تحصيلي دعوت كننده.

درخواست براي ويزا سفر شخصي —- اصل دعوت نامه رسمي از سفر شخصي صادر شده توسط يك واحد مجاز چيني.

درخواست ويزا براي سفر گروه —- اصل دعوت نامه رسمي سفر گروهي صادر شده توسط يك واحد مجاز چيني.

  •  
    • ويزاي دانشجويي (X )

اصل و يك كپي از نامه پذيرش مدرسه وفرم درخواست ويزاي دانشجويان خارجي(JW201 JW202) صادر شده توسط مقامات چيني مورد نياز است. (اين دو سند نيز براي متقاضيان سفر به چين براي مطالعات كوتاه مدت / مطالعات پيشرفته و بيش از شش ماه اقامت مورد نياز است.)

  •  
    • ويزاي كار ( Z )

اصل و كپي از دعوت نامه توسط واحد مجاز، و يا نامه تاييد دعوت نامه صادر شده توسط آژانس چيني مجاز، وهمچنين يكي از مدارك زير:

الف) نامه اجازه اشتغال صادر شده توسط وزارت منابع انساني و تامين اجتماعي چين ؛

ب) سند تاييد متخصص خارجي صادر شده توسط امور اجرايي دولت در امور كارشناسان خارجي چين ؛

پ) دعوت نامه براي عمليات نفتي دريايي در جمهوري خلق چين صادر شده توسط شركت ملي نفت فلات قاره چين ؛

ت)گواهي ثبت دفاتر نمايندگي دائمي شركت هاي خارجي در چين صادر شده توسط امور اجرايي دولت در صنعت و تجارت ، يا نامه تاييد براي دفاتر نمايندگي دائمي شركت هاي خارجي صادر شده توسط ادارات مرتبط  تجاري؛

ث) نامه تاييدشده توسط وزارت فرهنگ  چين براي كساني كه براي انجام  امور تبليغاتي اقدام به اخذ ويزا مينمايند.

ج) دعوت نامه صادر شده توسط واحد مجاز و يا نامه تاييد دعوت نامه صادر شده توسط دفتر امور خارجه از يك استان (منطقه خودمختار، شهرستان).

اعضاي خانواده همراه فرد مشغول به كار در چين بايد يك دعوت نامه ارسال شده توسط واحد مجاز و يا تأييديه نامه دعوت صادر شده توسط آژانس چيني مجاز وهمچنين مدارك  اثبات خويشاوندي، به عنوان مثال گواهي ازدواج، گواهي تولد و غيره را ارايه دهند، نيازي به ارايه مدارك اشتغال نيست.

* Z دارندگان اين ويزا بايد براي ارايه درخواست اجازه اقامت ظرف مدت ۳۰ روز پس از ورود به چين در ادارات امنيت عمومي محلي اقدام نمايند .

ويزاي دائمي روزنامه نگار :

نامه اطلاعيه ويزا صادر شده توسط بخش اطلاعات وزارت امور خارجه چين .

نامه رسمي صادر شده توسط شركت رسانه اي متقاضي در چين.

متقاضيان ويزاي J-1  مي توانند ضمن تماس با سفارت چين در پيشبرد روش هاي مربوطه با ما تماس بگيرند.

دارندگان ويزاي J-1 بايد براي ارايه درخواست اجازه اقامت ظرف مدت ۳۰ روز پس از ورود به چين در ادارات امنيت عمومي محلي اقدام نمايند .

ويزاي موقت روزنامه نگاري :

نامه اطلاعيه ويزا صادر شده توسط بخش اطلاعات وزارت امور خارجه چين و يا سازمان هاي مربوطه مجاز .

نامه رسمي صادر شده توسط شركت رسانه اي متقاضي در چين.

متقاضيان ويزا J-2 مي توانند ضمن تماس با سفارت چين در پيشبرد روش هاي مربوطه با ما تماس بگيرند.

ويزاي ترانزيت :

ويزاي معتبر از كشور مقصد، و بليط هواپيمايي مقصد.

ويزاي ترانزيت به طور كلي براي سه ماه اعتبار و اقامت ۷ روز صادر ميشود مگر در شرايطي استثنا كه براي مسئول ويزا در سفارت اثبات شده باشد و به هيچ عنوان براي عبور و مرور مكرر صادر نخواهد شد .

ويزاي اقامت دائم :

فرم گواهي اقامت دائمي متقاضي تاييد شده توسط مقامات اداره امنيت عمومي محلي چين. (متقاضيان مي توانند توسط دوستان و يا بستگان خود در چين براي درخواست گواهي اقامت دائم از بخش مديريت ورود و خروج از اداره محلي امنيت عمومي اقدام نمايند.)

دارندگان ويزاي Dبايد براي ارايه درخواست اجازه اقامت ظرف مدت ۳۰ روز پس از ورود به چين در ادارات امنيت عمومي محلي اقدام نمايند .

عكس – اضافه نمودن دوقطعه عكس رنگي . اين عكس بايد جديد، از روبرو، در اندازه ۳۳mm x 48mm  بدون پوشش سرباشد.  (يك عكس به فرم الصاق و عكس ديگر را همراه گذرنامه تحويل بفرماييد


برچسب‌ها: ،

نظرات (0)
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :
[ ]